Haber

İstMarina AVM dünyanın en lüks arabalarına ev sahipliği yapıyor

İstMarina AVM dünyanın en lüks arabalarına ev sahipliği yapıyor

 

 

Dünyanın en lüks otomobilleri olarak kabul edilen ve aralarında Rolls Royce, Bentley, Aston Martin, Tesla, Ferrari, Maserati, Audi, Lamborghini, Mercedes, BMW ve Porsche’nin yer aldığı milyon dolarlık otomobiller, Kasım Cuma günü İstMarina AVM’de görücüye çıktı. Otomobil tutkunları, 4-5 Kasım’da dünyanın en değerli otomobillerini ziyaret edebilecek.

 

‘Yurtdışı alışveriş’ anlayışıyla perakende bölümüne yeni bir boyut getiren Anadolu Yakası’nın denize sıfır en büyük açık alanlı alışveriş merkezi İstMarina AVM, dünyanın en lüks otomobillerini ziyaretçileriyle buluşturuyor. 4-5 Kasım tarihlerinde devam edecek etkinlikte İstMarina AVM ziyaretçileri ve otomobil severler, yenilikçi, özgün ve kusursuz tasarımlarıyla dikkat çeken, en değerli otomobil modelleri arasında sayılan lüks otomobilleri yakından inceleme fırsatı bulacak. Dünyada.

 

İstMarina AVM ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşen etkinlikte Rolls Royce’un Wraith ve Bentley’in Continental modeli otomobil tutkunlarıyla buluşurken, Ferrari’nin F12 ve 458, Maserati’nin Laventa ve Corvette C7 modelleri de sergilendi. Huracan, Aventador, Gallardo ve Urus modelleriyle ziyaretçilerine görsel bir şov sunan Lamborghini’nin yanı sıra Mercedes, SLS AMG ve Brabus olmak üzere iki modeliyle İstMarina AVM’de ziyaretçilerini beklerken, Porsche GT2 ile otomobil tutkunlarıyla buluşuyor. modeli.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu