Haber

Adana’da 18 yaşındaki genci tabancayla vurarak öldürdükleri iddiasıyla 6 zanlı tutuklandı

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde 18 yaşındaki gence işkence edilerek öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 11 zanlıdan 6’sı tutuklandı.

Küçükdikili Koza Mahallesi’nde 28 Kasım’da Efe Beytekin’in (18) darp, işkence ve bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin soruşturmada yeni bilgilere ulaşıldı.

Buna göre, Efe Beytekin’in 14 Kasım’da pompalı tüfekle ateş açarak 2 kişiyi yaraladığını iddia eden Şahin K, yeğenleri MK (17) ve Mert P. (18) ile arkadaşları Ahmet Serkan C. (19) Baraj’a çıktı. Caddesi. Silahla tehdit edip kaçırdı.

Daha sonra bu kişiler ve bazı zanlıların Beytekin’i bir evin müştemilatında hortum, sopa ve bastonla dövdükleri ve bıçakla yaraladıkları belirlendi.

Beytekin’in aldığı yaralar sonucu bayılmasının ardından zanlıların önce telefonla polisi arayarak silahlı saldırı olayının zanlısını yakaladıklarını ve kendilerine teslim edeceklerini söyledikleri, ardından durumu sağlık ekiplerine bildirdiği öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirlikleri, Beytekin’in gözaltına alındığı hastanede ölümüyle ilgili 11 zanlıyı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar Elif K. ve Esma K. ile Hacı Ç, Yunus G. ve Mahmut G., savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Şahin K, Mehmet K, Musa K. ile MK, Mert P. ve Ahmet Serkan C. tutuklandı.

Etkinlik

Küçükdikili Koza Mahallesi’nde 28 Kasım’da kimliği belirsiz kişi tarafından yaralandığı öne sürülen Efe Beytekin, ambulansla kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu